Naturdatas viltkonferanse 2023

Naturdatas viltkonferanse 2023 gjennomføres torsdag 09. november til fredag 10. november. 

Scandic Hell, Stjørdal er også i år  stedet hvor interesserte for viltfaget møtes for faglig påfyll. 
Her finner du påmeldingsskjemaet og vi kan friste med mange interessante foredrag fra et bredt fagmiljø. Meld deg på og sikre deg plass til to dager med masse faglig og sosialt påfyll blant Norges elite på hjorteviltforvaltning.

Vi kan friste med ny kunnskap og informasjon om sykdommer på hjortevilt, gutta fra Jakt- og fiskepodden, det nyeste innen overvåkprogrammet og kvotefri kalveavskyting. Hvordan kan samarbeid mellom viltforvaltere fungere bra, uten å ha felles kontor? Kan bedre og mer skytetrening gjøre jegerne bedre?

Konferansen starter med innregistrering torsdag 09. november kl 11.00 Programstart kl 12.00. Konferansen avsluttes fredag 10. november med lunsj kl 13.00. 

Vi vet det er stor verdi ved slike konferanser at flere fra samme kommune, institusjon og organisasjon reiser flere sammen. Vi vil motivere til dette med å gi redusert pris pr deltaker, om tre eller flere fra samme kommune, institusjon og organisasjon deltar. 

 

 

Påmeldingsskjema