Nyheter > Nyhet

Behov for kurs, rapporter eller bestandsvurdering?

Publisert 03.01.2019

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om våre produkter. Vi bistår gjerne og kan være med på å lette deres arbeidsoppgaver innenfor viltforvaltning med våre tilbud. Du treffer oss på telefon 74 33 53 10 eller på epost: support@naturdata.no.

Behov for kurs, rapporter eller bestandsvurdering?

Naturdata as kan etter nærmere fremstille og levere produkter med deres hjorteviltdata . Dette kan leveres elektronisk eller som trykte ekspemplarer. Elgrapport /Hjorterapport kan utarbeides til kommuner, vald / bestandsplanområder, større og mindre eiendommer og fylker. Vi utformer slike produkter ut fra deres ønsker og behov.
Er dette noe du kunne ha behov for evt ønsker å høre mer om?

 

Eller hva med et kurs for jegere i din kommune. Få jegerne til å benytte seg av den elektroniske registreringsmetoden settogskutt.no, vi kommer gjerne til din kommune for å holde et grunnleggende kurs i dette og kan samtidig vise hvordan de data som blir lagt inn kan benyttes.

Vi har lang erfaring på å bistå fylker, regioner og kommuner med å se på bestandsutviklingen og med å komme med forslag til anbefalte uttak fremover. Vi bistår gjerne deg og ditt område med dette. Ta kontakt med oss på telefon 74 33 53 10 eller på epost: support@naturdata.no.

 

 
Alle nyheter
04.01.2017
14.12.2016